Avís Legal

Protecció de dades i condicions d'ús

Dades identificatives del lloc web

Per tal de donar compliment amb l’establert en la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquest espai web:

Titular: POUM Sant Vicenç de Castellet

Adreça: Plaça Generalitat

Contacte: svc.dpd@svc.cat

Telèfon: 936930611

Drets de propietat intel·lectual i llicències

El lloc web poum.svc.cat i tots els seus continguts són propietat de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet o d’altres organismes que han autoritzat l’ús i difusió d’aquests continguts a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. Tota la informació que conté, sempre que no es digui expressament el contrari, està sotmesa a una llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual (CC BY NC SA), que en permet la còpia, distribució i comunicació pública, així com la creació d’obres derivades sense finalitat comercial, sempre que se citi la font i es comparteixi amb el mateix tipus de llicència.

Algunes de les imatges que trobaràs en aquesta pàgina web són descarregades de unsplash, una web d’imatges totalment lliures.

Ús de les dades recollides en els formularis

Les dades recollides en el formulari de contacte només s’utilitzaran amb el propòsit de contestar les peticions dels usuaris fetes a través de la pàgina web.